Stygge kvinner på Oslo vest busses østover for å utjevne flukten av pene kvinner fra øst

06.05.11 at 17:32 Legg igjen en kommentar


Ny forskning viser at opphopningen av pene kvinner på vestkanten i Oslo skyldes de mange rike, mindre pene mennene på Oslo vest, som de pene fra øst emigrerer til for å fore på. Den massive  befolkningsflukten har fått byrådet til å veie opp ved å busse stygge kvinner fra vest til øst.


Byrådssekretær for byutvikling Jan Jordell (H) er svært bekymret.

– Prisen østkanten betaler er at de pene byttes ut med de stygge, men de får ihvertfall damer. Til og med de middels pene klarer rett og slett ikke å overleve i vest lenger. De blekner slik mot de nyinnflyttede pene at selv ikke fulle drittsekker med Burberry-skjerf om sommeren vil spandere drinker på dem på byen, forklarer han.

– På østkanten kan de i det minste finne noen på trygd som kan forsørge dem. Vi syr inn 500 kroner og to telefonnumre i lomma på dem og setter dem av på Grønland. Telefonnumrene er til den lokale Elixia og Centra og gir dem et ankerfeste i den nye hverdagen.

Biologisk forklaring

Byrådslederen forklarer at alle kvinners handlinger i bunn handler om å få en make, noe som kvinnene er svært mobile og tiltaket enkelt å gjennomføre. Tante Ping har vært i kontakt med en kvinne på vestkanten som etter utseendet å dømme tydelig står i faresonen for å busses østover.

– Jeg er litt redd. Jeg har hørt rykter om at importsatsen på ost kan øke til 277 %. Betyr det at jeg kun må spise tørr Tine-ost laget på palmeolje framover? Har de egentlig delicatesse-butikker der?

Biologiprofessorerne som beviste at folk på vestkanten i Oslo er penere enn på østkanten, forklarer at forskningen dermed også beviste at skjønnhet ikke kommer innenfra

Entry filed under: 1 Tante Ping rapport. Tags: , , , , , , .

Kan noen sende en dorull til VG Nett? Etter å ha testet ulike memoreringsteknikker i fem år, måtte Osama Bin Laden til slutt gi opp og heller få telefonumrene sydd inn i klærne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kategorier

Følg Tante Ping på Facebook!

Eller legg igjen epostadressen din her

Bli med blant 6 andre følgere

Blog Stats

  • 17 489 hits

Twittertante


%d bloggere liker dette: