Christian Ringnes skjuler Gaddafi

27.08.11 at 18:05 Legg igjen en kommentar


Ringnes avslører at Gaddafi er i hans varetekt. Han forsikrer om at den libyske presidenten vil bli overlevert til Den internasjonale straffedomstolen straks han har utført oppdraget som kurator for åpningen av Ringnes’ kvinneskulpturpark. – Ingen kan matche arabiske diktatorers blikk for tacky kvinnestatuer.

Denne statuen er skapt etter modell av en Gaddafi mange likvakter, som visstnok er både jomfruer og havfruer.(Flickr/CC/Robbie1)

I tillegg til å ha fanget den beryktede libyske presidenten har Christian Ringnes sikret seg store deler av Gaddafis private skulptursamling. Ringnes avviser fullstendig kritikk for operasjonen.

– Ikke minst gjør jeg Oslo by en tjeneste ved å annektere disse statuene slik at anskaffelsene ikke skal gå utover skattebetalernes penger. I tillegg skåner jeg en skjør libysk befolkning, preget av religiøse følelser og manglende opplysningstid, for de sterke inntrykkene slik utilslørt feminitet medfører.

God avtale

Opprørerne bekrefter at de har fått en god avtale.

– Vi har fått friheten i gave, men hva ville friheten vært verdt dersom vi samtidig måtte se på disse statuene av nakne kvinner? Vi ville aldri være i stand til å bygge det nye Libya med slike fristelser stående rundt.

Ringnes avslører at han også var aktiv i kulissene da Stortinget tidligere i år tok stilling til om Norge skulle sende jagerfly til Libya. Til nå hemmeligstemplede dokumenter viser at Ringnes har betalt saksbehandlingen i Stortinget samt påtatt seg driften av Stortingskantinen de neste femti år.

Roses

Tross folkelig skepsis roses Ringnes av forfatter Henning Næss.

– Det er godt vi har en mann som Christian Ringnes som kan hente ut den verdifulle kunsten og gi den sin rettmessige plass i samfunnet. Som vi har sett den siste tiden har ikke det norske folk ubetinget kjærlighet i sitt hjerte.

Christian Ringnes planlegger også å utvide sitt miniflaskemuseum med en egen fløy med Gaddafis mange småflasker med eau de toilette.

Entry filed under: 1 Tante Ping rapport. Tags: , , .

Vi gjer eit Tappert forsøk Makroner blir aldri det samme

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kategorier

Følg Tante Ping på Facebook!

Eller legg igjen epostadressen din her

Bli med blant 6 andre følgere

Blog Stats

  • 17 489 hits

Twittertante


%d bloggere liker dette: