Om Tante Ping

Etter 57 år i oppdrettsnæringen bestemte Tante Ping seg våren 2010 å gå av med pensjon og flytte til Belgia, mulighetenes land. Der snublet hun over fenomenet internett og ble første kvinne over 23 til å starte egen blogg. Siden har ikke Tante Ping sett sollyset. Hun går nå kun ut døra for å gjøre gjesteopptredener på en verdenskjent dragklubb vegg i vegg. Noen ganger inviterer hun også gjester fra inn- og utland til surrealistiske show hjemme i sin egen stue, et konsept som har fått navnet Tante Ping Bordtennisfestival.

Tante Ping er så gammel at hun ikke er i stand til å bruke annet enn pekefingerne til å hamre på tastaturet med. Dermed frigjør hun også resten av fingrene til langt lystigere ting.

Tante Ping er også kjent som tanta til Viggo Vårvik aka tidligere storhopper Birger Ruud, journalist i Opplysningskontoret. Hun er god til å sylte bær og spille ping pong. Hun er litt rasistisk, men på en godhjerta og elskelig måte. Iblant sender Tante Ping en god røre til Hallo i uken som redaksjonen steker de nydeligste vafler på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggere liker dette: