Norske politikere står bak livsfarlig ungdomstrend «planking»

18.05.11 at 16:58 1 kommentar


Den nye internettrenden “planking”, som består i å legge seg flat på uvanlige steder, brer seg som en farsott i hele verden. Trenden skal ha startet med Åslaug Haga på toppen av et stabbur og ble i helga videreført av FrPs Per Willy Amundsen på en strand i Hellas.

Forsvarminister Grete Faremo har utført flere livsfarlige plank etter kritikk mot norsk krigføring i Afghanistan. (Facebook/CC/Dion Plank Gasser)

– Det er selvsagt interessant å se at norske politikere kan være forbilder for den oppvoksende generasjonen. Men vær forsiktig, planking er livsfarlig om det ikke gjøres på riktig måte. Og ikke minst: øvelse gjør mester, sier kommunikasjonsrådgiver Mari Grepstad Wiik og viser til Per Willy Amundsen. I forrige uke gjennomførte FrP-politikeren et dristig plank på en strand i Hellas, etter å ha blitt kritisert for å valgt sydenferie framfor stortingsmøter.

Norsk tradisjon

Grepstad Wiik forklarer at planking er blitt en veletablert tradisjon i Norge.

– Det få kjenner til er at hver eneste lille krok i Norge allerede har blitt planket av norske politikere, etter at de på begynnelsen 2000-tallet startet verdens første flatlegginger, forklarer hun.

– Se på Åslaug Haga, hun gjennomførte et svakt plank på stabburet sitt og måtte bøte med sitt politiske liv. Og Gerd Liv Valla, hun var klarte aldri å ligge helt flatt og rolig da hun forsøkte å planke oppå Ingunn Yssen, forklarer Grepstad Wiik, som holder fram statsminister Stoltenbergs plank oppå toppen av Slottet i forrige uke som norgeshistoriens klart mest spektakulære.

– Men det er ekstremt viktig at alle som har tenkt til å utføre et plank bør være omgitt av minst 3-4 kommunikasjonsrådgivere med lang erfaring i å kommentere raskt forbigående internettfenomener

Entry filed under: 1 Tante Ping rapport.

Sylvi Listhaug legger til nytt punkt på Tybring-Gjeddes integreringsplan – du er ikke ordentlig nordmann før du klager over høye bensinpriser Trond Birkedal raser mot Per Willy Amundsen på Twitter

1 kommentar Add your own

  • 1. Annlaug  |  29.05.11, kl. 17:12

    Genialt 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kategorier

Følg Tante Ping på Facebook!

Eller legg igjen epostadressen din her

Bli med blant 6 andre abonnenter

Blog Stats

  • 17 648 hits

Twittertante


%d bloggere liker dette: